Telefonisch boeken:
Nationale Theaterkassa
Telefonisch 7 dagen per week bereikbaar
ma t/m zo van 13.00-18.00 uur

0900-9203 (45cpm)

Telefonisch boeken:

0900-9203 (45cpm)

Volg ons op social media
en mis niets:

Praktische Informatie

Toegangskaarten 

U kunt uw kaarten voor De Vergeten Twentse Lente bestellen:

Online

  • Reguliere tickets bestellen kan via deze link
  • Selecteer uw aantal tickets
  • Selecteer uw betalingswijze
  • Kies voor e-tickets (kosteloos) of tickets per post (€ 2,85 servicekosten)

Telefonisch

  • Neem contact op met het NTK via: 0900- 9203, telefonisch bereikbaar 7 dagen p/w van 10 tot 20 uur (€0,45pm)
  • Betaal via iDEAL (u ontvangt een betaallink per e-mail)
  • Kies voor e-tickets (kosteloos) of tickets per post (€ 2,85 servicekosten)

Theaterkassa

Op de dag van de voorstelling kunt u (indien beschikbaar) uiteraard ook kaarten kopen bij onze theaterkassa op Vliegveld Twenthe. De kassa is 90 minuten voor aanvang van de voorstelling open.

 

Ticketprijzen

De ticketprijzen voor de voorstelling zijn:

TRY OUT – € 60,00+ €2,50 ticketkosten
PREMIERE – € 112,50+ €2,50 ticketkosten
REGULIER (WOE/DON/ ZAT MIDDAG) – € 62,00+ €2,50 ticketkosten
WEEKEND (VRIJ/ ZAT AVOND/ ZON MIDDAG) – € 67,00+ €2,50 ticketkosten

De voorstelling duurt ongeveer 3 uur, inclusief pauze.

Eten & Drinken

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u genieten van heerlijk versbereide gerechten op onze foodcourt in de foyer in Hangaar 10. De keukens zijn geopend van 18.00-19.45 uur. Bij een matineé voorstelling, is het mogelijk om vooraf of achteraf te eten in Hangar 10).
In deze verschillende keukens worden laagdrempelige foodconcepten bereid met regionale, duurzame ingrediënten.

Geniet bijvoorbeeld van:
• Thaise Curry
• Hollandse Patat
• Satay Bali
• Soep & Salade
• Diverse luxe belegde broodjes (worden enkel geserveerd als lunchgerecht voorafgaand aan de matineevoorstelling)

Dit alles onder het genot van een heerlijk drankje op het terras of in de foyer in Hangar 10.
Bij de ticketprijs zit geen eten en drinken inbegrepen. Eten en drankjes kunnen worden betaald met munten. Munten koopt u bij de muntenbalie in de foyer en kunnen zowel contant als met pin worden afgerekend.

Toegankelijkheid

Betreden tribunes
Om de tribunes te betreden zal een trap op gelopen moeten worden, er is geen lift aanwezig. Indien u met een rolstoel de voorstelling bezoekt of slecht ter been bent, dient u een rolstoel of slecht ter been ticket te kopen. Op vertoon van dit ticket kunt u gebruik maken van de mindervalideningang aan de zijkant van de zaal. Meldt u zich hiervoor, op de dag van de voorstelling, bij één van de vrijwilligers. Zij zullen u verdere aanwijzingen geven. Gasten in een rolstoel nemen altijd één eigen vaste begeleider mee, voor deze persoon kan een begeleidersticket gekocht worden. Mensen die slecht ter been zijn kunnen een extra slecht ter been ticket kopen voor een begeleider.

Meerdere tribunes
De Vergeten Twentse Lente speelt zich af op meerdere locaties met verschillende tribunes. U moet zich als bezoeker dus verplaatsen tussen de verschillende tribunes. Aangezien de afstanden tussen de tribunes op Vliegveld Twenthe behoorlijk groot zijn (telkens zo’n 100 meter), raden wij bezoekers die slechter ter been zijn om hier rekening mee te houden en eventueel in een rolstoel te komen. U dient hiervoor wel een apart ticket voor te boeken. Alle tribunes bieden plaats voor een beperkt aantal rolstoelen.

Rolstoelplaatsen
De Vergeten Twentse Lente heeft een beperkt aantal rolstoelplaatsen. Begeleiders kunnen plaatsnemen op de rij achter de rolstoelplaatsen.
Bezoekers die in een rolstoel zitten en hier niet uit kunnen, dienen een rolstoelplek aan te schaffen. Per rolstoelplek kan één begeleider achter de rolstoel zitten om de persoon in de rolstoel te begeleiden. Bestaat het gezelschap uit meer personen dan de bezoeker in de rolstoel en de begeleider, dan dienen er voor de overige bezoekers reguliere tickets gekocht te worden. De reguliere bezoekers nemen plaats op de tribune.

Rolstoel- en begeleidersplekken zijn online te boeken via deze link, er kan ook telefonisch contact opgenomen worden met de NTK via 0900-  9203 (telefonisch bereikbaar 7 dagen p/w van 10.00 tot 20.00 uur (€0,45pm) )

Slecht ter been
Bent u slecht ter been -u maakt bijvoorbeeld gebruik van een rollator of stok- en u kunt geen trappen lopen, koop dan een tickets voor een ‘slecht ter been plek’. U kunt dan plaatsnemen op de eerste drie rijen. Eén persoon mag u hierbij begeleiden en naast u plaatsnemen. Is het gezelschap waarmee u de voorstelling bezoekt, grote dan de persoon die slecht ter been is en de begeleider, dan dienen de overige bezoekers een regulier ticket te kopen.
Slecht ter been plekken zijn online te boeken via deze link, er kan ook telefonisch contact opgenomen worden met de NTK via 0900-  9203 (telefonisch bereikbaar 7 dagen p/w van 10.00 tot 20.00 uur (€0,45pm) )

Meldt u zich, op de dag van de voorstelling, bij één van de vrijwilligers. Zij zullen u verdere aanwijzingen geven.

Slechthorenden / Gehoorondersteuning
Bezoekers kunnen tijdens de voorstelling gebruik maken van een afluistering.
U ontvangt een unit met daarop aangesloten een hoofdtelefoon waarmee u de voorstelling beter kunt beluisteren.

Bezoekers die hiervan gebruik willen maken kunnen zich voor de voorstelling melden bij de muntenverkoop, na betaling van 20,- euro borg kunt u gratis gebruik maken van dit systeem.
Na afloop van de voorstelling graag het systeem weer inleveren bij de muntenverkoop en uiteraard ontvangt u uw borg weer retour.
Tevens ontvangt u een gebruiksaanwijzing.

Parkeerplaatsen 
De parkeerplaats direct naast Hangaar 11 heeft een aantal parkeervakken voor mindervaliden, vlakbij de ingang van het theater.  Hier kunt u op vertoon van een mindervaliden parkeerkaart parkeren.

Indien u niet over een mindervaliden parkeerkaart beschikt, kan uw begeleider u afzetten voor de ingang van Hangaar 11 en hierna de auto op de reguliere parkeerplaats parkeren.

 

Locatie, bereikbaarheid & parkeren
De Vergeten Twentse Lente vindt plaats in Hangaar 11 van Vliegveld Twenthe.

Adres
Vliegveld Twenthe
Vliegveldweg 345
7524 PT Enschede

Routebeschrijving
Plan hier uw route naar De Vergeten Twentse Lente.

Parkeren
U kunt direct naast Hangaar 11 (de locatie waar Vergeten Twentse Lente zich afspeelt) op Vliegveld Twenthe parkeren, volg bij aankomst de bewegwijzering.

U kunt vooraf via de NTK een parkeerticket bestellen tegen een gereduceerd tarief van €6,-. Het is ook mogelijk om deze ter plekke bij de parkeerwachters aan te schaffen, betalen kan enkel met pin. Kosten voor het parkeerticket zijn €7,50.

Fietsenstalling
Direct naast de ingang van Hangaar 11 is een fietsenstalling beschikbaar, volg bij aankomst de bewegwijzering. U kunt hier kosteloos uw fiets stallen.