Telefonisch boeken:
Nationale Theaterkassa
Telefonisch 7 dagen per week bereikbaar
ma t/m zo van 13.00-18.00 uur

0900-9203 (45cpm)

Telefonisch boeken:

0900-9203 (45cpm)

Volg ons op social media
en mis niets:

Praktische informatie

Kaartverkoop

Toegangskaarten

U kunt uw kaarten voor De Vergeten Twentse Lente bestellen:

Online

· Reguliere tickets bestellen kan via deze link
· Selecteer uw aantal tickets
· Selecteer uw betalingswijze
· Kies voor e-tickets (kosteloos) of tickets per post (€ 2,85 servicekosten)

Telefonisch
· Neem contact op met het NTK via: 0900- 9203, telefonisch bereikbaar 7 dagen p/w van 10 tot 20 uur (€0,45pm)
· Betaal via iDEAL (u ontvangt een betaallink per e-mail)
· Kies voor e-tickets (kosteloos) of tickets per post (€ 2,85 servicekosten)

Theaterkassa

Op de dag van de voorstelling kunt u (indien beschikbaar) uiteraard ook kaarten kopen bij onze theaterkassa op Vliegveld Twenthe. De kassa is 90 minuten voor aanvang van de voorstelling open.

Ticketprijzen

De ticketprijzen voor de voorstelling zijn:

TRY OUT – € 60,00+ €2,50 ticketkosten
PREMIERE – € 112,50+ €2,50 ticketkosten
REGULIER (WOE/DON/ ZAT MIDDAG) – € 62,00+ €2,50 ticketkosten
WEEKEND (VRIJ/ ZAT AVOND/ ZON MIDDAG) – € 67,00+ €2,50 ticketkosten

Toegankelijkheid

Betreden tribunes

Om de tribunes te betreden zal een trap op gelopen moeten worden, er is geen lift aanwezig. Indien u met een rolstoel de voorstelling bezoekt of slecht ter been bent, dient u een rolstoel of slecht ter been ticket te kopen. Op vertoon van dit ticket kunt u gebruik maken van de mindervalideningang aan de zijkant van de zaal. Meldt u zich hiervoor, op de dag van de voorstelling, bij één van de vrijwilligers. Zij zullen u verdere aanwijzingen geven. Gasten in een rolstoel nemen altijd één eigen vaste begeleider mee, voor deze persoon kan een begeleidersticket gekocht worden. Mensen die slecht ter been zijn kunnen een extra slecht ter been ticket kopen voor een begeleider.

Meerdere tribunes

De Vergeten Twentse Lente speelt zich af op meerdere locaties met verschillende tribunes. U moet zich als bezoeker dus verplaatsen tussen de verschillende tribunes. Aangezien de afstanden tussen de tribunes op Vliegveld Twenthe behoorlijk groot zijn (telkens zo’n 100 meter), raden wij bezoekers die slechter ter been zijn om hier rekening mee te houden en eventueel in een rolstoel te komen. U dient hiervoor wel een apart ticket voor te boeken. Alle tribunes bieden plaats voor een beperkt aantal rolstoelen.

Rolstoelplaatsen

De Vergeten Twentse Lente heeft een beperkt aantal rolstoelplaatsen. Begeleiders kunnen plaatsnemen op de rij achter de rolstoelplaatsen. Bezoekers die in een rolstoel zitten en hier niet uit kunnen, dienen een rolstoelplek aan te schaffen. Per rolstoelplek kan één begeleider achter de rolstoel zitten om de persoon in de rolstoel te begeleiden. Bestaat het gezelschap uit meer personen dan de bezoeker in de rolstoel en de begeleider, dan dienen er voor de overige bezoekers reguliere tickets gekocht te worden. De reguliere bezoekers nemen plaats op de tribune.

Rolstoel- en begeleidersplekken zijn online te boeken via deze link (doorlinken naar de ticketpagina), er kan ook telefonisch contact opgenomen worden met de NTK via 0900- 9203 (telefonisch bereikbaar 7 dagen p/w van 10.00 tot 20.00 uur (€0,45pm) )

Slecht ter been

Bent u slecht ter been -u maakt bijvoorbeeld gebruik van een rollator of stok- en u kunt geen trappen lopen, koop dan een tickets voor een ‘slecht ter been plek’. U kunt dan plaatsnemen op de eerste drie rijen. Eén persoon mag u hierbij begeleiden en naast u plaatsnemen. Is het gezelschap waarmee u de voorstelling bezoekt, grote dan de persoon die slecht ter been is en de begeleider, dan dienen de overige bezoekers een regulier ticket te kopen.

Slecht ter been plekken zijn online te boeken via deze link (doorlinken naar de ticketpagina), er kan ook telefonisch contact opgenomen worden met de NTK via 0900- 9203 (telefonisch bereikbaar 7 dagen p/w van 10.00 tot 20.00 uur (€0,45pm) )

Meldt u zich, op de dag van de voorstelling, bij één van de vrijwilligers. Zij zullen u verdere aanwijzingen geven.

Parkeerplaatsen

Parkeerplaatsen De parkeerplaats direct naast Hangaar 11 heeft een aantal parkeervakken voor mindervaliden, vlakbij de ingang van het theater. Hier kunt u op vertoon van een mindervaliden parkeerkaart parkeren.

Indien u niet over een mindervaliden parkeerkaart beschikt, kan uw begeleider u afzetten voor de ingang van Hangaar 11 en hierna de auto op de reguliere parkeerplaats parkeren.

Uw bezoek

Kaartcontrole

Direct bij aankomst op het terrein worden uw toegangskaarten gescand (houd deze bij de hand). Het is mogelijk om de tickets te laten scannen vanaf een mobiele telefoon. 

Tijden

Parkeerterrein geopend: twee uur voor aanvang van de avondvoorstelling, 1,5 uur voor aanvang van de matineeUiterlijk aanwezig: 30 minuten voor aanvangAanvangstijd voorstelling: 13:30 uur/ 20:00 uurDuur van de voorstelling: ongeveer drie uur inclusief pauzeDe geschatte eindtijd is: 16:30 uur/ 23:00 uurPauze: tussen de 1e en 2e akte

Vrije zit

De voorstelling bestaat uit 3 aktes, voor iedere akte verplaatst het publiek zich naar een andere tribune (telkens zo’n 100 meter). Op alle tribunes is er ‘vrije zit’. Dit houdt in dat het publiek telkens zelf een plek kan kiezen.

Garderobe

In de foyer is een gratis garderobe aanwezig waar u op eigen risico uw jas kunt achterlaten.

Parkeerterrein

Het parkeerterrein, het buitenterras en de foyer zijn 2 uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Eten en drinken

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u genieten van heerlijk vers bereide gerechten op onze foodcourt in de foyer in Hangar 10. In verschillende keukens worden laagdrempelige foodconcepten bereid met regionale, duurzame ingrediënten.

De keuken en de foyer bij een avondvoorstelling zijn open vanaf 18.00 uur (2 uur voor aanvang van de voorstelling) en bij een matinee vanaf 12.00 uur (1,5 uur voor aanvang van de voorstelling). Bezoekt u een matinee voorstelling, dan is het mogelijk om voorafgaand (lunch) en/of na afloop (diner) te eten in Hanger 10.

Geniet bijvoorbeeld van

  • Thaise Curry
  • Hollandse Patat
  • Satay Bali
  • Soep & Salade

Bij matineevoorstellingen worden er naast de warme gerechten ook broodjes geserveerd:

  • Mais brood gezond met sla ham kaas tomaat komkommer ei en heksenkaas
  • Tijger brood tonijnsalade met kappetjes en bosui en sla
  • Waldkorn vegan kip kerrie met sla en ei en komkommer

Dit alles onder het genot van een heerlijk drankje op het terras of in de foyer in Hangar 10.

Munten

Eten en drankjes kunnen worden betaald met munten. Munten koopt u bij de muntenbalie in de foyer en kunnen zowel contant als met pin worden afgerekend.

Locatie, bereikbaarheid & parkeren

Locatie, bereikbaarheid & parkeren

Voor vragen over de locatie, bereikbaarheid en parkeren klik hier

Veelgestelde vragen

Eten en Drinken

Bij de ticketprijs zit geen eten en drinken inbegrepen. In de foyer zijn verschillende bars aanwezig waar u drankjes en snacks kunt kopen. Ook is het mogelijk om voorafgaand aan de voorstelling diverse maaltijden en kleine hapjes te bestellen bij een van de foodtrucks in de foyer.
De keuken en de foyer zijn bij een avondvoorstelling open vanaf 18.00 uur (2 uur voorafgaand aan de voorstelling) en bij een matinee vanaf 12.00 uur (1,5 uur voor aanvang van de voorstelling).
Bezoekt u een matinee, dan is het mogelijk om voorafgaand (lunch) en /of na afloop (diner) te eten in Hangar 10.

Vanaf welke leeftijd is De Vergeten Twentse Lente geschikt?

De adviesleeftijd voor het bezoeken van Vergeten Twentse Lente is vanaf 10 jaar. Het is helaas niet toegestaan baby’s, peuters en jonge kinderen tot 8 jaar bij de voorstelling aanwezig te laten zijn.

Is er een garderobe aanwezig?

Er is een gratis bewaakte garderobe aanwezig.

Kan ik een tribuneplaats reserveren?

Nee, het is vrije zit. Dit betekent dat er geen plaatsen gereserveerd kunnen worden op de tribunes. Mocht u in een rolstoel zitten of slecht ter been zijn (zie Faciliteiten mindervalide bezoekers onder Kaartverkoop – > link maken), kunt u een rolstoel- of slecht ter been plaats boeken en plaatsnemen op de hiervoor bestemde plekken.

Kan ik mijn tickets wijzigen en annuleren?

Neem hiervoor contact op met de Nationale Theater Kassa. Zij zijn te bereiken via telefoonnummer: 0900- 9203 en telefonisch bereikbaar 7 dagen p/w van 10.00 tot 20.00 uur (€0,45pm)

Kan ik de voorstelling met meer dan 10 personen bezoeken?

Ja, dit kan! Neem hiervoor contact op met de Nationale Theater Kassa. Zij zijn te bereiken via telefoonnummer: 0900- 9203 en telefonisch bereikbaar 7 dagen p/w van 10.00 tot 20.00 uur (€0,45pm)

Ik wil met mijn bedrijf komen naar De Vergeten Twentse Lente, hebben jullie speciale arrangementen?

Wij hebben diverse mogelijkheden om met uw collega’s en/of zakelijke relaties de voorstelling te bezoeken. Speciaal voor groepen bieden wij arrangementen aan of kunnen een arrangement op maat maken. Neem hiervoor contact op via …………………… en zij zullen met u de diverse opties bespreken.

Mijn vraag staat er niet bij

Dat is vervelend! U kunt contact opnemen met NTK voor alle vragen met betrekking tot toegangskaarten (zie ‘Kaartverkoop’ onder Praktische Informatie). Voor alle overige vragen kunt u een mail sturen naar info@devergetentwentselente.nl en we zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.